KÄMPA


Det kändes så rätt, fel tillfälle men tog chansen ändå. Det är en speciell känsla, jag lär känna mig själv på olika sätt som jag tidigare inte har gjort, både fysiskt och psykiskt. Den styrkan, den viljan. Jag har alltid kämpat för saker, hela mitt liv har varit en sort kamp (tänker inte alls gå in på detaljer), jag har kämpat och vunnit. Jag kämpar för att ta ett steg närmare mitt drömjobb, det ligger många dolda timmar bakom allt mejlande, allt sökande osv, jag ska kämpa och vinna. 

Träningen är dock något helt annat för mig, den känslan är otroligt och knepig för mig att beskriva. Känslan med mode/design är helt jävla fantastisk, blir galen, hjärtat bultar, jag svävar på moln och bara vet att det finns en plats där för mig. Träningen är ett beslut jag gjorde, alla kan göra det med vilja. Det är så annorlunda men känner någon sorts lycka och glädje inom mig. Kanske pga att jag vet att jag lyckas, når mina mål, vinner och visar vem det är som bestämmer över min kropp. 

För mig är det viktigt att kämpa, att lägga hela sin själ i det, visa andra och för dig själv vad du kan åstadkomma. Det gäller allt här i livet, kämpaglöd har mer eller mindre alla. Vissa har svårare att finna det, vissa har svårare för att hitta inspirationen/motivationen, vissa lättare men vi människor är jägare, vi jagar efter vad vi vill ha. Jag har inte fått något på ett silverfat här i livet, mat på bordet, tak över huvudet men allt jag uppnår vill jag själv jaga, känna doften och själv ta mig till mållinjen, det är jag, det är inte alla. 

Det skulle ha varit lätt, skönt att kunna knäppa med fingrarna, "puff nu är jag fit" men känslan att ha kämpat, den känslan är otrolig. Det är viktigt för mig själv att se mig själv lyckas, att nå de mål jag satt upp med mina drömmar. På min arm står det "Chase your dreams" och är så viktigt för mig. Bak på min axel står det "There is a light that never goes out", de två tatueringarna betyder mycket för mig. Aldrig ska jag sluta kämpa, aldrig ska jag ge upp utan bevisa att jag har ett jävla ljus inom mig som inte slocknar, att mina drömmar ska uppnås. Det är min tid nu, jag vill vara lycklig, sprida glädje, kämpa, se mina drömmar bli verklighet, skratta så att magen krampar och bara leva mitt liv!!! 

Satt på flyget tidigare, hade "time to kill" och hade en del tankar i huvudet. 




RSS 2.0