SFW


Tja! Ett tag sedan jag skrev men den senaste veckan har jag befunnit mig på fashion week i Stockholm, alltså så mycket kärlek. Under de tre dagarna sov jag alldeles för lite, druckit fett mycket redbull/kaffe, jobbade backstage, jobbade för en PR-byrå, kom även in på visningar, andades mode, fick se alldeles för lite av Stockholm och fick lära mig otroligt mycket om branschen och människorna i den, jag träffade och såg nästan alla "viktiga" i branschen. 

Som ni förstår strök jag alla mina regler inom träningen, jag fokuserade på att hålla mig vaken under alla 10-14 timmarna om dagen , then I needed some suuuugggeeeer! Haha! Snacka om att min kropp fick en riktig reaktion på intaget av socker, finnar i hela huvudet haha! Sen gick jag även upp 1-2kg, blev egentligen inte särskilt chockad pga jag går upp i vikt lätt och går ned långsamt, det är bara att kämpa på!!! Denna helg är jag mitt i flyttkaos men på måndag då jävla kör jag stenhårt igen. 

Jag känner att jag har tappat motivationen lite och börjar bli nervös men detta kan jag, detta har jag gjort sen december, viljan Martina!! Äsch det ska gå bra, tillbaka till rutinerna igen, det har bara gått en vecka utan hälsosam mat och träning. För att komma på banan igen ska jag köra strikt i två veckor, träna en gång om dagen, ibland två om jag lyckas med både plugg och jobb. Dessutom ska jag börja på SATS, taggad tjej här ja!!!! 



RSS 2.0