Back in sweden

(har inte hunnit lägga in nya bilder i datorn än så får bli en mysig picnik bild sålänge)
 
Är alltså hemma i Svergie igen efter en väldigt bra vecka i London hos Martina. En vecka utan 5:2 ledde till lite chips och choklad slarv men utan det så tyckte jag att jag skötte mig någorlunda bra. Vi drack milkshake 2 gånger (den ena var så god att jag kan inte ens beskriva det med ord) och slog till på en sjukt smarrig burgare med pommes på lördagskvällen. Har ätit kyckling i en vecka... enformiga maträtter har jag fått i mig. kyckling varje dag och likadan frukost varje dag, tur det var så gott! hehe. Men nu är det skönt att vara tillbaka och kunna leva på som vanligt igen. 
 
Jag vet inte om jag kommer äta enligt 5:2 denna veckan eftersom jaag inte hunnit planera något. Och planering är A & O för mig när det gäller detta. Jag ska ta mig en funderare. Dock är det över med alla onödiga kolhydrater, inget bröd osv. Mitt mål är att lägga in mer motion om dagarna. Var ute på en långpromenad med mamma och Wilma för en stund sedan då jag och mamma köpte vars en isglass i värmen så det var väl inte det bästa valet men god va den. 
 
Nä, nu måste jag packa upp och börja städa sen ska jag hjälpa mamma med maten. Det blir tacos idag, så jävla gott! Ska leta upp mitt hopprep också och ställa mig ute och hoppa lite, skitbra träning! Puss
 



RSS 2.0